Er vonden 2 openingen plaats op 9 november 2015: Er was veel belangstelling voor beide openingen.

Beide gebouwen zijn vrij toegankelijk voor bezoekers tijdens de reguliere openingstijden.

Muziek: De beide openingen werden opgeluisterd door zang van Inez Mirjam met begeleiding van Toon Lips op piano, contrabas en gitaar.


Kunstenaars in de CAH

Eveline Kieskamp: Eveline maakt beelden van textiel, die aaibaar zijn maar een zekere afstand scheppen door hun vorm en voorstelling.

Ine Boeijen: Ine gebruikt vaak een tafel als uitgangspunt. De tafels krijgen dierlijke en soms menselijke trekjes. Ze gebruikt verschillende materialen en bereikt vaak een vervreemdend effect.

Janneke Bruines: Janneke maakt keramische Bollentorens. Janneke combineert hier vormen en kleuren tot ze precies kloppen. Naast de Bollentorens is de mens haar belangrijkste onderwerp.

Jan Kees Lantermans: Jan Kees maakt beelden van massief natuursteen, maar transformeert ze tot een lichte en plastische vorm.

Tiny Vissers: De bronzen beelden van Tiny zijn realistisch, maar dagen uit tot het maken van een eigen verhaal.

Tineke Szarzynski: Tineke maakt beelden van herbruikbaar materiaal, zoals rubber. Heel bijzonder en tot de verbeelding sprekend.

Bert Koerts: Bert maakt gebruik van materialen waar mensen afstand van hebben gedaan. Zo kun je bv. bestek herkennen in zijn werk. Hij maakt hiermee heel bijzondere luchtige vormen.

 

Kunstenaars ABC

Hilli Kuilman: Maakt schilderijen met als thema landschappen met vooral grafische sculpturen. En zij maakt ook heel bijzondere portretten.

Marije Metselaar: Marije werkt met klei en was alvorens de beelden in brons worden gegoten. Zij beeldt vaak een houding of emotie uit met haar beelden.

Peter Olijve: Maakt visualisaties van onderwaterleven. Hij is vooral geïnteresseerd in composities van deze kleurrijke wereld.

Marjolijn van Ginkel: De passie van Marjolijn is kleur en menselijke emoties. Zo ontstaan bijzonder kleurrijke gestaltes in haar schilderijen.

Dick Post: Dick maakt zandschilderijen. Zand heeft een geschiedenis van miljoenen jaren en dat fascineert hem. Hij blijft op zoek naar fossiele sporen.

Cor Sonke: Het werk van Cor kenmerkt zich door eenvoud van vorm en kleur en transparantie. Dit levert een sereen eindresultaat op.

Ria Neleman: Ria gebruikt breien als techniek en zo ontwikkelt zij nieuwe vormen en structuren.

Edith Stoel: Maakt objecten van glas, steen en brons. Transparantie en massiviteit zorgen zo voor een verrassende vorm.