Datum: 11 september tot 11 november 2016

Opening: Zondag 11 september om 15.00 uur
Martijntje Cornelia vertelt over sieraden van suikerspin.

Plaats: Aeres Bedrijvencentrum, De Drieslag 30, Dronten


Loek Theunissen – wandwerk
www.loektheunissen.wix.com/gallery-louella-art

Nelly van der Knaap – keramiek
www.nellyvanderknaap.nl

Yvonne Alting – collages, digitale techniek
www.yvonnealting.nl

Hanneke Siemer – wandwerk, textiel, keramiek
www.binnen.com

Studio Marijntje Cornelia – suikerspin
www.martijntjecornelia.nl

Loek Theunissen laat zich inspireren door ruimte, kleur en sfeer. Zij is een groot bewonderaar van de Japanse en Chinese kunst en met een knipoog naar deze tradities ontwikkelde zij een geheel eigen stijl.

Nelly van der Knaap maakt het liefst gebruikskeramiek met een verhaal. Zij werkt meestal met porseleinklei. Het resultaat is een prachtig lichtdoorlatend, uniek object.

Yvonne Alting vindt haar inspiratie in de Japanse cultuur. Vooral de aandacht voor de schoonheid van het materiaal, de vereenvoudiging van vorm en het perfectionisme vindt zij bijzonder.

Hanneke Siemer is  gespecialiseerd in portretten, keramiek en dessins. Haar werk bevat vaak elementen uit de natuur: vogels, takken, bladeren en dergelijke. Speciaal voor deze expositie heeft Hanneke dessins ontworpen die ontleend zijn aan de Japanse cultuur.

Studio Martijntje Cornelia is gespecialiseerd in het werken met suikerspin en in staat om dit materiaal, bekend als snoepgoed, te transformeren naar een draagbaar designstuk. Zij maakt kleurrijke juweeltjes van zoete lekkernij.

www.facebook.com/kunstraaddronten