Datum: 5 november 2014 tot 5 januari 2015

Opening: Zondag 9 november om 14.00 uur in de CAH


Herbert Immer Willems

“Mijn stijl van schilderen noem ik romantisch realistisch. Het zijn realistische werken waarin door een kenmerkend en betekenisvol kleurgebruik, aangevuld en versterkt door reatische (opvallende belichting) elementen een bijzondere en geromantiseerde sfeer ontstaat. Het thema van mijn werk is de zogenaamde ‘heemding’: het ‘thuiskomen’. Een soort oergevoel van mensen van alle streken en tijden. Geborgenheid en veiligheid staan daarbij steeds centraal.

www.freewebs.com/herbertwillems

Margriet van Berkom
Mensfiguren, meestal mannen, zijn onderwerp van haar beelden. Driedimensionale mannen van klei, brons of tin, het zijn mannen van deze eeuw. Het is een tijdsbeeld, dat wordt voorgehouden door een vrouw.
Margriet van Berkom voelt zich sterk aangetrokken tot het expressionisme; kleur en compositie spelen in het werk een grote rol.

www.m-griet.nl

Mira de Koning Stanojevic
“Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik maken van ‘fusing techniek’, dat is het samensmelten van twee of meer lagen glas in diverse kleuren met er tussen in gesloten bewerkte materialen en metalen en zo haal ik het bijna onhaalbare effect eruit. Persoonlijk denk ik dat mijn werken drie werelden uitbeelden die ik in mij draag: De wereld waar ik vandaan kom, de wereld waar ik woon en de wereld van de poëzie.”

www.mira-glass.nl