Datum: 19 november 2017 tot 1 maart 2018

Locatie: Aeres Bedrijvencentrum,
De Drieslag 30, 8251 JZ  Dronten

Vernissage: zondag 19 november 2017 14.00 uur in de Aeres Hogeschool (overzijde) door Ton van Amerongen, wethouder cultuur van Dronten.

De kunstenaars:

Deze expositie toont het werk van een familie, ouders met hun drie dochters.
In dit samenkomen is mooi te zien hoe de blik van de oudere generatie invloed heeft gehad op de manier van kijken en werken van de jongere generatie.

Maja Eckhardt
Met het verstrijken van de tijd , kijkend naar de omgeving waarin ik leef , tracht ik sfeer, licht en kleur te vatten in dromerige schilderijen waarin men makkelijk meegenomen wordt en de verbeelding een eigen weg kan vinden.
De kleine stillevens zijn in hun eenvoud dingen uit het dagelijkse leven die het verdienen een plekje te krijgen in een lijst.

Bertus Halfwerk
Het is tamelijk ingewikkeld de kunstwerken van mijn hand onder te brengen in een stijl of te vangen in betekenissen e.d. Technieken en materialen veranderen voortdurend.
Om de een of andere reden komt het nogal voor dat de objecten of onderdelen daarvan op gebruiksvoorwerpen zijn gaan lijken.
Het lijkt mij beter dit niet nader te verklaren, laat de fantasie zijn gang maar gaan.

Marike van Pagée
De camera is een geweldig medium om voor mij vast te leggen wat intrigeert, verwondert, fascineert. Een persoon, voorwerp, sfeerbeeld.
Op de tentoonstelling laat ik vrij werk zien; een aantal portretten en foto’s van voorwerpen of situaties die ik vast wilde leggen.
Sfeer en verstilling speelt een belangrijke rol voor mij.
In dit samenkomen van werk is mooi te zien hoe de blik van de oudere generatie invloed heeft gehad op de manier van kijken en werken van de jongere generatie.
Meer info op website.

Roos van Pagée
Mijn figuratieve schilderijen zijn een uitdrukking van emoties die een vraag oproepen of een verrassing bieden. Het is een ontdekkingstocht naar de ruimte achter ‘het eerste gezicht’.
Meer info op website.

Lies Halfwerk
‘Ik neem je mee langs een serie collages en portretten die tot de verbeelding spreken.
Werelden ontstaan onder mijn handen en zijn zelden conceptueel van aard.
Gemengde technieken zorgen voor gelaagdheid en kleur.
Los van esthetiek wil ik mijn eigenzinnigheid laten gelden in mijn werk en de kijker kunnen raken.’
Meer info op website.