Datum: 3 Mei 2022 tot 29 Juli 2022

Locatie: Aeres Bedrijvencentrum,
De Drieslag 30, 8251 JZ  Dronten

Openingstijden:  gratis toegankelijk tijdens kantooruren

De kunstenaars:

 • Wanda LandWaart. Schilderen

  Geboren in Hilversum. Ze woont en werkt in Stoutenburg, in het buitengebied naast Amersfoort. Haar stijl kenmerkt zich door een krachtige toets met een specifiek eigen kleurgebruik. Licht en donker spelen een belangrijke rol. Ze werkt snel en brengt de verf zo direct mogelijk aan, zonder onderlagen.
  Vaak schildert ze op locatie, waardoor er een zekere snelheid in het werk zit. Ze heeft een passie voor verf, landschap en mensen, wat tot uitdrukking komt in haar werk en de schilderlessen die ze geeft.
  Het (les) atelier, is aan de Hessenweg 57 in Stoutenburg.

  Website : www.wandalandwaart.nl

  instagram :Instagram: @wanda_landwaart

  E-mail: wandalandwaart@gmail.com

 • Erik Blok. Schilderen.

  Als Erik schildert doet hij dat vanuit de emotie op het moment dat hij het landschap bekijkt. Het landschap moet hem raken.  Welk landschap hij vervolgens weergeeft in treffende kleuren, opgezet met zijn kenmerkende brede kwast-streek en een sterke vereenvoudiging van het landschap. Het kleurpalet voegt zich zonder dat hij zich daarover bekommert naar de kleuren van de seizoenen. Zijn voorliefde voor het landschap is er altijd geweest. Hij vindt het prima dat de menselijke aanwezigheid in het landschap zichtbaar is, maar de mensen hoeven er niet op. Zowel voor het Noord-Nederlandse als het Franse landschap geldt dat fantasie en werkelijkheid naadloos door elkaar lopen.

  E-mail   erik-art@freedom.nl

  website : www.erikblok.exto.nl

 • Marja Schaefers. Keramiek

  Is autodidact keramist. Sinds 2011 werkt zij met klei en soms ook met porselein.
  Vaak worden objecten eerst slechts in gedachten onderzocht; hoe het kunstwerk op te bouwen, waar moet steun gegeven worden, wat kan weggelaten worden.
  De kleur is bepalend of een object slaagt of niet slaagt.Met klei zoekt Marja naar vormen die uiting geven aan haar creativiteit en aan haar fantasie.
  Door de bijzondere vorm en kleurstellingen is het speels en fantasierijk en roept de kunst van Marja ook vragen op.

  website : https://dekunstmakers.com

  E mail : marja.art@freedom.nl